Plan direct uw afspraak of

vraag meer informatie.
 

0114-672128 (Vogelwaarde)
0118-634555 (Middelburg)

dedijcker@chemdry.nl

Onderhoud stenen vloeren

Elke vloer vraagt onderhoud

Er is een grote verscheidenheid aan stenen vloeren. Niet alleen kleur, maar ook materiaal. Tegelvloeren, zowel geglazuurd als ongeglazuurd. En natuurstenen vloeren. Het ene materiaal laat zich wat makkelijker onderhouden als het andere. Echter elke vloer is met regelmaat toe aan een grondige onderhoudsbeurt. In de loop van de tijd hoopt het vuil zich op. Ook restanten van schoonmaakmiddelen stapelen zich op. 

Specialisten van ChemDry helpen u graag met het (weer) mooi maken van uw stenen vloeren. Door reinigen, impregneren en eventueel polijsten. Doordat er vele varianten zijn in stenen vloeren is het zaak hier toch specialistisch te werk te gaan en met de juiste middelen te werken.

ChemDry is droger

De stenen vloeren schitteren weer na een reinigingsbeurt en eventueel sealen. Dit kan allemaal op één dag. En na 4 uur droogtijd is uw vloer weer beloopbaar.

ChemDry is schoner

Door de specialistische reiniging ontstaat er weer een mooie vloer. Met schone voegen. De specialisten van ChemDry halen al het vuil weg. En u hoeft niet langer zelf urenlang te schrobben! ChemDry zorgt voor een échte schone vloer.

ChemDry is gezonder

Doordat vele steensoorten enigzins poreus zijn, komen deze vloeren vol te zitten met stof en vuil. Ook in de voeg kruipt meer dan u denkt. Door de ChemDry reiniging halen specialisten bovendien bacteriën en schimmels weg. Na de reiniging kan een sealer aangebracht worden. Deze houdt  preventief dergelijke vervuiling tegen.

Meer informatie / offerte

Heeft u een vraag? Of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem contact op met Ronny en Christianne de Dijcker.