Reinigingsmethoden Chem-Dry de Dijcker


Onderhoudsreiniging

Eenvoudige en snelle methode met een optimaal visueel resultaat. Ideaal voor periodiek onderhoud of licht vervuild tapijt. Daarnaast wordt de methode vaak toegepast in ruimten waar het inzetten van grotere machines niet mogelijk is.


Sproei extractie reiniging

Ons reinigingsmiddel The Natural® wordt diep tussen de vezels van het tapijt aangebracht. Hierdoor wordt vuil losgemaakt, naar boven gestuwd en opgezogen. Tapijt dat al een langere periode niet is gereinigd vraagt deze methode.

 


Roterende sproei extractie reiniging

Door ronddraaiende bewegingen wordt de koolzuur extra geactiveerd. Diep en vast genesteld vuil wordt beter verwijderd. Zwaar vervuild tapijt krijgt weer een mooie uitstraling. Doordat allergenen grotendeels zijn verwijderd, levert deze methode tevens een verbetering aan uw binnenmilieu.


Roterende sproeiextractie met Truckmount

Deze methode is het summum van tapijtreiniging. Waar tapijt het zwaar te voorduren heeft (zoals intensief belopen ruimtes, kantines etc.) biedt deze reinigingsmethode een uitkomst. Het zwaarst vervuilde tapijt wordt weer schoon, is snel droog en klaar voor gebruik. De korte droogtijd remt de groei van bacteriën, huisstofmijt en schimmels.


Meubelreiniging

Het koolzuurhoudende reinigingsmiddel van ChemDry leent zich uitstekend om gestoffeerd meubilair te reinigen. ChemDry verwijdert stof, vet van haar en handen en uitwerpselen van huisstofmijt etc. Uw meubilair wordt weer mooi, fris en schoon.


Leder reiniging

Ook voor het reinigen van lederen meubelen heeft ChemDry diverse producten in het assortiment. Na reiniging krijgt u advies om het onderhoud eventueel in de toekomst zelf te doen.


Brandvertragend impregneren

Stofferingen in (openbare) gebouwen dienen vaak brandvertragend behandeld te worden. ChemDry reinigt de stoffen om vervolgens de stoffen te impregneren met brandvertragende middelen. In geval van brand zullen de stoffen dan niet bijdragen aan de uitbreiding van het vuur.


Vlekverwijdering

Een vlek (bijv. koffie, thee, bloed, verf etc.) op uw vloerbedekking of op uw bank is buitengewoon storend. ChemDry heeft allerlei speciale middelen en kennis om tal van vlekken te verwijderen.