Plan direct uw afspraak of

vraag meer informatie.
 

0114-672128 (Vogelwaarde)
0118-634555 (Middelburg)

dedijcker@chemdry.nl

Meubelreiniging: vervanging onnodig

Professioneel onderhoud: ChemDry methode

Uw prachtige bankstel wordt ontsierd door een opvallende vlek. Uw bureaustoelen zijn nog niet aan vervanging toe, maar de bekleding is smoezelig, terwijl een vernieuwing van meubilair of de  stoffering behoorlijk prijzig is. ChemDry de Dijcker heeft dé oplossing. Laat uw stoelen, en meubelen reinigen bij ChemDry de Dijcker! Professionele meubelreiniging maakt vervanging namelijk vaak onnodig. Door regelmatig onderhoud gaan ze jaren langer mee.

Veilig meubels schoonmaken

Alleen ChemDry reinigt uw gestoffeerde meubelen intensief met behulp van koolzuur. Hierbij drukken vele miljoenen microscopische koolzuurbelletjes het vuil naar boven. Daarna wordt het vuil met grote zuigkracht verwijderd. De ChemDry methode is een uiterst veilige methode om uw bankstel, kantoorstoelen en andere meubels weer als nieuw te laten stralen.

Met de ChemDry methode maakt de specialist uw meubels weer schoon en fris. Bovendien drogen ze relatief snel. Zo wordt voorkomen dat stofmijt, meeldauw en bacteriën de kans krijgen zich te vermenigvuldigen. Deze organismen houden namelijk van een vochtige omgeving. Uw binnenmilieu wordt hierdoor verbeterd.

Ook lederen meubelen

Lederen meubelen vergen een totaal andere aanpak. De diverse soorten (aniline, semi-aniline, gepigmenteerd leder, nubuck) hebben allemaal een eigen aanpak nodig. Bij leder is niet alleen de reiniging van belang, maar ook daarna. De voeding die het leder nodig heeft om mooi én soepel te blijven. ChemDry de Dijcker voorziet u graag van informatie en producten over hoe u het zelf bij kunt houden.

Voordelen van ChemDry meubelreiniging

  • toepasbaar op vrijwel alle meubelstoffen
  • uitermate geschikt voor het interieur van uw huis, kantoor, auto, caravan of boot
  • weinig vloeistofgebruik
  • kostenbesparend
  • er wordt geen residu (dat vuil kan aantrekken) in de stof achtergelaten
  • meubelstof blijft langer schoon
  • nieuw vuil laat zich makkelijker verwijderen
  • reiniging van uw meubilair kan op uw locatie plaatsvinden maar ook in de ChemDry werkplaatsen

Meer informatie / offerte

Heeft u een vraag? Of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem contact op met Ronny en Christianne de Dijcker.