Plan direct uw afspraak of

vraag meer informatie.
 

0114-672128 (Vogelwaarde)
0118-634555 (Middelburg)

dedijcker@chemdry.nl

Duurzaam onderhoud ChemDry de Dijcker

Duurzame reiniging

Innovatief en uniek reinigen met een beter resultaat. Het moet niet alleen schoon zijn, maar er moet ook verantwoord gereinigd worden.

"The Natural®"

De laatste jaren kiest de klant steeds meer voor een milieuvriendelijke aanpak van schoonmaak en onderhoud. Het basis reinigingsmiddel "The Natural®" is al vanaf de ontwikkeling, 30 jaar geleden, milieuvriendelijk. ChemDry heeft een complete reinigingsproces ontwikkeld. Ten opzichte van de traditionele reinigingsmethoden verbruikt Chem-Dry slechts 1/5e deel water. De milieuvriendelijke koolzuurmethode is pH-neutraal en laat geen schadelijke stoffen achter. Veel van de gebruikte producten zijn dan ook "groen" gecertificeerd.

Duurzaam geheim

Het geheim zit in de manier waarop met behulp van miniscule koolzuurbelletjes het meest hardnekkige vuil wordt weggehaald. Miljoenen van die koolzuurbelletjes dringen diep in de te reinigen stof door. Deze stuwen het vuil naar de oppervlakte en kan dan effectief verwijderd worden. Dit is de zuiverste methode. Geen gebruik van zeep, fosfaten of andere schadelijke chemische middelen. Er blijven ook geen vuilaantrekkende resten achter.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

U draagt bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door te kiezen voor ChemDry. Er wordt gewerkt met producten die verantwoord worden geproduceerd, veilig zijn voor mens, dier, milieu én in gebruik. Het hoofdkantoor in de VS blijft continue actief met productontwikkelingen en innovaties. ChemDry zorgt ervoor dat huidige én nieuwe producten een zo klein mogelijke impact hebben op het milieu.

Meer informatie / offerte

Heeft u een vraag? Of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem contact op met Ronny en Christianne de Dijcker.